Aanbieding!

 Drumles in hartje Zoetermeer!

 

Vanuit zijn jaren lange ervaring is Dennis in staat om privé drumles op maat af te leveren, waarbij zorgvuldig wordt gekeken naar een geschikte methode en aanpak voor ieder individu. 

Bovendien wordt in alle stijlen drumles gegeven: Rock, Pop, Soul, Funk, Fusion en Jazz. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan: techniek, houding,  noten lezen, drum fills en soleren, onafhankelijkheid, bandcoaching en het maken van studio opnames.

Drumpartijen van songs van al jouw favoriete artiesten zijn aanwezig:

Bruno Mars, Silk Sonic, Nirvana, Earth Wind & Fire, Deep Purple, AC DC, Dave Weckl, Cold Play, Tower of Power, Prince en vele anderen!!

Drummen is absoluut niet eenvoudig, maar zodra je in staat bent om een aantal basisritmes te spelen dan kun je al met talloze pop-songs mee drummen. Dat is de grootste kick! Met de juiste instelling en doorzettingsvermogen kun je vervolgens doorgroeien tot een volwaardig (professioneel) drummer!

Een paar voorbeelden van de meest succesvolle drummers die drumles bij Drumschool DT hebben gevolgd zijn: Koen Herfst (Armin van Buuren, I Chaos, Vandenberg e.a.) en Jermain Kanbier (Matt Bianco, Macy Gray e.a.). Daarnaast zijn er talloze leerlingen die in het semi-professionele circuit actief zijn! 

Er wordt tijdens de drumlessen gebruik gemaakt van modern lesmateriaal(de nieuwste drumboeken,  Youtube, Spotify etc.) , 2 professionele drumkits (Noble & Cooley / Mapex), een groot flat screen (drumpartijen meelezen vanaf het scherm) en studio apparatuur met professionele opnamemogelijkheden.

Drumschool DT is tevens dealer van Amedia Cymbals. Dit merk produceert handgehamerde cymbals van topkwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen waarop extra korting tot 20% wordt gegeven indien besteld bij Drumschool DT!

Audio-opnames van oefeningen die tijdens de drumles zijn besproken worden meegegeven op een USB-stick of gemaild. De aanbevolen leeftijd voor het starten met drumles is v.a. 8 jaar tot …. Je bent nooit te oud om te leren!

Wil je een vriend(in) of collega op een originele manier verrassen, of met meerdere drummers een les volgen dan is het mogelijk om een drumclinic te boeken, waarbij gebruik wordt gemaakt van het podium van JJ Musichouse. Voor meer informatie en tarieven neem contact op met Dennis Tideman Kom gauw een keer langs om kennis te maken!